D_€_R_!_NN Admin

Mesaj Sayısı : 516 Yaş : 28 Nerden : ÜLK€MM denn... Kayıt tarihi : 11/11/08
 | Konu: Sen,Sen ve HasretimM... 12/11/2008, 22:26 | |
| Vedalaşmak mı? Kimsem yok! Sadece acılarım var benim, mesela hüzünlerim! Bir yığın keder taşırım elbisemde, alabildiğine eyvah dolu ceplerim… İsterseniz dağıtabilirim! İnsanlara, aleme yetecek çilem var derim… Hissizleri bile kahredebilirim! Koşup gelin! Yüreğime doğru kayan yıldızlarım, kalbimde batan şehirlerim var benim…
Bu hayat denen rezil çarkın, her dişini öz kanımla bilerim! Anlat derim! Yaşamak ki kaybedilince anlaşılıyorsa, kaç kez o uçurumdan döndüğümü bilirim! Nefes almayı denedim! Can bendeydi. ten bende, duygularım, hislerim… Her şeyimi, sen giderken kaybettim! Gülünce unuturmuş insan, ağlarken hatırlar… Ağlarken özlediğim; gözyaşının geçtiği, gözyaşıyla geçtiğim; dağlar bilirim, göller, denizler… Deli akan çaylar bilirim, günü aşmaz hayaller… Göğsüme, son bulmayan masallar dizerim!... Sözlerim ki bir yalanı anlatır, bir boşluğu hatırlatır ellerim! Puslu bir hayalde, süslü bir hakikati beklerim! Duygu serin, his derin, gece yarısı hafakanları dişlerim! Cinnet saatlerini, çıldırmayı, en iyi kahrolmayı, en güzeli, en çirkin yaşamayı da ben bilirim…
Boşuna keder aramayın, Hepsini ceplerimde gezdiririm! Uykusuzluk, mutsuzluk, umutsuzluktur tenim! Geceyi öldürelim deseler; yaşatacak korkuları bilirim! Kan kırmızı gözlerim! Ki kahreden bir bakıştır sözlerim, çıldırmaya ben derim! Ölsem, sığar mıyım dersin mezarıma? O kadar büyüdüm, o kadar çoğaldım ki; sen hariç her şeyim var benim… Sen hariç her şeyim yar benim!...
Duydu mu dersin? Giden sen, kalan sen, ve hasretim… |
|
WampireLLa tecrübeli üye

Mesaj Sayısı : 1380 Yaş : 22 Nerden : neReYe.................... İş/Hobiler : bnM oLan heRşeY........ Kayıt tarihi : 17/11/08
 | Konu: Geri: Sen,Sen ve HasretimM... 17/11/2008, 17:55 | |
| süpermiş ablamm ellerine sağlık  |
|
D_€_R_!_NN Admin

| Konu: Geri: Sen,Sen ve HasretimM... 17/11/2008, 23:26 | |
| tşk ederim canım benim... |
|
BİRİCİĞİM aktif üye

Mesaj Sayısı : 294 Yaş : 25 Nerden : * isSsTaNBuL * Kayıt tarihi : 17/11/08
 | |
CANDAMARIM tecrübeli üye

Mesaj Sayısı : 599 Yaş : 33 Nerden : NEFES ALDIGIM YER... İş/Hobiler : GARİP OLAN HERŞEY... Kayıt tarihi : 21/11/08
 | Konu: Geri: Sen,Sen ve HasretimM... 21/11/2008, 02:41 | |
| dogru söze nedenir..bencede süpermiş cnm ya..  |
|
D_€_R_!_NN Admin

| |
WampireLLa tecrübeli üye

Mesaj Sayısı : 1380 Yaş : 22 Nerden : neReYe.................... İş/Hobiler : bnM oLan heRşeY........ Kayıt tarihi : 17/11/08
 | Konu: Geri: Sen,Sen ve HasretimM... 24/11/2008, 18:26 | |
| rica ederis  |
|